Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
GRATIS dakscan  

Hellende daken

Het installeren van zonnepanelen op hellende daken is een populaire en effectieve manier om duurzame energie op te wekken. Deze opstelling maakt gebruik van het schuine dakoppervlak om de zonnestralen op te vangen en om te zetten in elektriciteit. Zonnepanelen op hellende daken bieden verschillende voordelen, waaronder

Daarnaast bieden zonnepanelen op hellende daken flexibiliteit in het ontwerp en de installatie. Echter streven wij er wel altijd naar om het leg plan of horizontaal uit te voeren of verticaal. een combinatie is zeker mogelijk om een goede vlakvulling te krijgen maar esthetisch gezien is dat minder mooi.

Voor moderne gebouwen kunnen zonnepanelen ook een esthetische rol vervullen. Indak-systemen, dakpannen met zonnepanelen. er zijn meerdere vormen waarin de zonnepanelen een steentje kunnen bijdragen aan de moderne uitstraling van een gebouw.

 

Soorten dakbedekking van hellende daken

Dakpannen: middels de panhaken kunnen wij hier een rails bevestigen die de zonnepanelen dragen.
Bitumen, kunstof of epdm dakbedekking: door middel van een stokschroef in combinatie met een ring met bitumen kunnen we ook in dit geval prima een dragende constructie realiseren voor de zonnepanelen.
Dakpan profiel: de onderliggende panlatten of balken kunnen we gebruiken ter bevestiging van onze rail systemen.
Sandwich panelen: met een aangepast montage systeem realiseren we een onderconstructie voor de panelen. Deze zetten we middels parkers icm rubber waterdicht vast op de dakplaten.
Golfplaten: hiervoor hebben we twee manieren van montage. De stokschroef die we ook bij de bitumen daken zien. Of een aangepaste beugel die over de golf van de plaat heen valt.

Voor alle soorten daken kunnen we een montage systeem leveren en monteren!

 

Heeft u interesse in het installeren van een laadoplossing en/of zonnesysteem? Vraag dan nu vrijblijvend advies of een offerte aan!

Terug naar boven