Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
GRATIS dakscan  

Zonnepanelen

Snel doorklikken naar: omvormers, financiering, opbrengst,

Vaste prijzen, zonder bijkomende kosten.

Bij Winst uit Stroom maken we graag een offerte voor onze klanten en wel een offerte zonder bijkomende kosten.
Naast het vakkundig plaatsen van de zonnepanelen en het aanpassen van de meterkast, hoort ook een juiste inschatting van de kosten bij ons vak.

Wij leveren uitsluitend klasse A zonnepanelen van diverse merken, Jinko en Trina vormen het grootste gedeelte van de voorraad.

Jinko

Jinko 430WP zonnepaneel

Jinko Solar behoort tot de top drie van ’s werelds grootste fabrikanten van zonnepanelen en zonne-energieoplossingen. Het bedrijf is gevestigd in China en werd opgericht in 2006. Ze staan bekend om het verticaal geïntegreerde productieproces, wat betekent dat ze het hele productieproces van zonnecellen tot zonnepanelen intern beheren.

 

Trina zonnepanelen

Trina 420wp zonnepaneel

 

Trina Solar is de andere vooraanstaande fabrikant van zonnepanelen en zonne-energieoplossingen, ook gevestigd in China. Net als Jinko Solar is Trina Solar een belangrijke speler in de wereldwijde zonne-energiemarkt.

 

 

 


Omvormers voor zonnepanelen

Terug naar boven
Omvormers leveren wij van twee grote merken met een sterke service afdeling: Growatt en Solaredge

Growatt

Een Chinese fabrikant van omvormers en batterijen voor zonnesystemen. Ze hebben een reputatie opgebouwd als een betrouwbare speler op de markt. met een goede Nederlandse Service afdeling.

2x Growatt omvormer voor zonnepanelen

 

Solaredge

Een toonaangevend bedrijf op het gebied van omvormertechnologie en oplossingen voor zonne-energiesystemen. Bekend van de optimizer technologie, om uit elk paneel de meeste stroom te halen.

Solaredge 3680 geinstalleerd, omvormer voor zonnepanelen

De keuze tussen SolarEdge en Growatt kan afhangen van specifieke behoeften, budget en installatievereisten. Het is altijd aan te raden om samen met ons goed te kijken naar de behoefte. zo komen we samen tot het beste systeem voor uw situatie.

 


Zonnepanelen financieren zonder eigen geld.

Terug naar boven
Zonnepanelen kunnen naast eigengeld ook zeer voordeling worden gefinancierd met een lening of hypotheek. De overheid is er veel aan gelegen dat er geïnvesteerd wordt in het milieu en dus maken ze deze mogelijkheden extra aantrekkelijk. Door de zonnepanelen op een dergelijke manier te bekostigen zal uw energie rekening dalen en de financiering in een looptijd van 5 tot 7 jaar worden afbetaald. De jaren daarna blijft de stroom gewoon van het dak af komen en die is dus gratis!

Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te realiseren.

 

Nationaal warmtefonds: Energie bespaarlening

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke lening waarmee eigenaar-bewoners energiebesparende investeringen voor hun eigen woning kunnen financieren. Het Warmtefonds wil het mogelijk maken dat iedere eigenaar-bewoner de eigen woning kan verduurzamen. Daarom komen ook huizenbezitters die ouder zijn dan 75 jaar of onvoldoende leenruimte hebben mogelijk in aanmerking voor deze lening.

op de website van het warmte fonds kunt u de uitgebreide mogelijkheden vinden: www.warmtefonds.nl

 

Green Loans: Leningen voor groene van ABN AMRO.

De groene leningen kunnen bij verschillende partijen worden aangevraagd: Nederlandse krediet maatschappij, Defam of Krediet.nl

Wanneer jij aan de onderstaande punten voldoet, kom je in aanmerking voor de Green Loans lening:

Voor meer informatie kan je hier terecht: De Nederlandse Kredietmaatschappij

 

SNN: Samenwerkingsverband Noord-Nederland

Deze partij bied mogelijk verschillende subsidies voor uw zonnepanelensysteem. Landelijk zijn er geen subsidie mogelijkheden, maar op gemeentelijk niveau zijn er regelmatig mogelijkheden te vinden in de Energiesubsidiewijzer van SNN

 

Heeft u interesse in het installeren van een laadoplossing en/of zonnesysteem? Vraag dan nu vrijblijvend advies of een offerte aan!

 


Opbrengst van zonnepanelen.

De opbrengst van zonnepanelen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie, oriëntatie, hellingshoek, schaduwval, weersomstandigheden, soort omvormer en natuurlijk het type zonnepanelen. Op dit moment (jan 2024) rekenen wij met de opbrengst van 430wp panelen voor een volledig zwarte uitvoering.

Om een nauwkeurige schatting van de opbrengst te maken, moet je rekening houden met de specifieke kenmerken van de installatieplaats. Bij een schouw ter plaatse kunnen wij een goede inschatting maken van deze kenmerken en deze verwerken in de opbrengst berekening.

Voor een gemiddelde zou je kunnen zeggen dat 1 zonnepaneel 430wp vermogen heeft, deze zal dan ongeveer 370kwh aan stroom geven per jaar. Dan wordt er in dit geval rekening gehouden met een Nederlands aantal zon jaren, string omvormer en een gemiddelde schaduwval .

Terug naar boven