Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
GRATIS dakscan  

 

 

Installateur Zonnepanelen Laurent op het dak

OVER ONS

Winstuitstroom BV is opgericht door ons, Laurent Twint en Alwin Nieborg. Ongeveer tien jaar geleden heb ik, Laurent mijn eerste ervaring opgedaan met het ontwerpen en installeren van zonnepanelen. Dit leidde vrij snel tot Winst uit Stroom in de vorm van een eenmanszaak. Ik werd meteen gegrepen door de technische mogelijkheden van de systemen. Natuurlijk was ook de besparende werking en de bijdrage aan het milieu een enorm plus punt. Tien jaar gelden zag de markt er nogal wel heel anders uit. De offertegesprekken bestonden voornamelijk uit de toelichting van de werking en de verschillende soorten samenstellingen.

Met een achtergrond in bouwkunde en een levenslange interesse in alles wat met techniek te maken heeft, had elektra al vanaf mijn zesde een grote aantrekkingskracht. Dit is eigenlijk nooit meer verdwenen.

Bij Winst uit Stroom b.v. komt mijn opgedane kennis van elektra, bouwkundige ervaring en brede interesse in techniek samen. Dit in een gedegen advies voor de klant. Na een decennium is er een samenwerking ontstaan met Alwin. Eerst op zzp basis en na 1,5 jaar is het bedrijf omgedoopt tot Winstuitstroom BV om klaar te zijn voor de toekomst.

Bent u nieuwsgierig geworden?

GRATIS dakscan