Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
GRATIS dakscan  

Laadpalen

Nederland rijdt steeds meer elektrisch. Om deze reden groeit de vraag naar laadpalen aanzienlijk.

Wij bieden voor u thuis of op het werk professionele laadstations aan voor het opladen van uw elektrische voertuigen. Onze missie is om voor iedereen het opladen gemakkelijk, toegankelijk en betaalbaar te maken.

Winst uit Stroom biedt verschillende soorten laadstations aan, zodat er altijd een oplossing is die aan uw wensen voldoet.

 

Wij leveren uitsluitend klasse A laadpalen van diverse merken, Wallbox, Growatt en Alfen vormen het grootste gedeelte van de voorraad.

 

Wallbox

1 x een Wallbox autolader voor het laden van elektrische auto's. Dit is een Wallbox en hoort dus niet bij de laadpalen.

 

Wallbox Pulsar Plus is de kleinste, krachtige slimme lader voor elektrische auto’s van Wallbox. Hij is zo ontworpen dat hij overal past en hij verandert van kleur afhankelijk van de laadstatus, zodat je direct weet wanneer je auto aan het opladen is of klaar is voor gebruik. Pulsar Plus is leverbaar met verschillende laadkabels en voedingen, waardoor hij elke EV van stroom kan voorzien tot 22kW.

Thuis opladen wordt nog makkelijker met de myWallbox-app, daarmee kun je je oplader bedienen vanaf elk smart apparaat via wifi of bluetooth. Je kunt het opladen beheren, schema’s instellen, meldingen ontvangen en nog veel meer. Met Pulsar Plus heb je controle over je EV-laadsessies en word je elke dag wakker met een volle accu

 

Terug naar boven

Growatt

 

"1

Laadpaal voor elektrische auto van Growatt

Growatt heeft een laadpaal voor elektrische auto’s: THOR. Door de uitgebreide compatibiliteit kan THOR gekoppeld worden aan alle zonne-energiesystemen en elektrische auto’s van alle merken.

Er zijn 2 soorten opladers waaruit klanten kunnen kiezen: de AC EV-oplader in een 3/7kW-versie en 11/22kW-versie en DC EV-oplader.

THOR past witte kleuren en boogvormen toe om een ​​eenvoudige maar modieuze look te creëren. Het voorpaneel integreert een aanraakscherm en een kaartleesgebied.

Met de app ShinePhone kunnen gebruikers op afstand de realtime status van het opladen controleren en volgen. Bovendien kunnen ze verschillende oplaadmodi plannen via meerdere verbindingsmethoden, waaronder wifi, LAN-poort en 4G.

Slim opladen
THOR ondersteunt 3 verschillende oplaadmodi: Fast Mode, Off-Peak Mode en PV Linkage Mode. Met de Fast Mode kunnen de elektrische auto’s met maximale snelheid worden opgeladen, terwijl de Off-Peak Mode gebruikers in staat stelt hun elektrische auto’s tijdens de daluren op te laden met minder ladingen van het elektriciteitsnet.

PV Linkage Mode stelt de gebruiker die over zonnepanelen beschikt in staat om uitsluitend zonne-energie te benutten om de elektrische auto op te laden en ondertussen een hoger eigen verbruik van zonne-energie te faciliteren en geen elektriciteit van het stroomnet af te nemen.

Verbeterde veiligheid
THOR’s geavanceerde ingebouwde type A + 6 milliampère DC-foutbeveiliging bespaart de kosten van het installeren van een extra 6 milliampère DC-aardlekschakelaar.

De slimme load balancing-functie kan bovendien het laadvermogen dynamisch aanpassen aan het beperkte thuisvermogen en voorkomt dat de zekering doorbreekt en stroomuitval veroorzaakt, waardoor het veilig te gebruiken is voor klanten.

 

Terug naar boven

Alfen

 

1 x een Alfen autolader voor het laden van elektrische auto's en hoort bij de laadpalen.Alfen is een Nederlandse leverancier van slimme energieoplossingen, zoals energieopslag, EV-oplaadpunten, grid-automatisering en smartgrids. De serie Alfen laadpalen voor thuis, bedrijf en openbaar terrein is bijzonder veelzijdig.

De slimme Alfen laadpalen zijn verkrijgbaar in een grote variëteit aan laadvermogens en functionaliteiten. De combinatie van Alfen’s transformatorstations, energieopslagsystemen en laadpunten maakt het mogelijk om op elke gewenste locatie energie op te wekken en te gebruiken.

De reeks Alfen laadpalen bestaat uit een reeks slimme oplaadpunten die uiteenlopen van 3,7kW voor thuis, tot 22kW op het werk en voor openbare ruimten. De Alfen laadpalen zijn zodanig ontworpen dat ze maximale laadsnelheden bieden en de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft. De laadpalen van Alfen kunnen op elk willekeurig systeem worden aangesloten. Ook kunnen de laders worden geïntegreerd in opstellingen van duurzame energiebronnen, zoals van zonne-energie.

Alfen laadpalen productlijn

 

Eve Single S-line

Alfen Eve Single S-line stelt de gebruiker in staat om een elektrisch voertuig thuis op een slimme manier op te laden. De compacte behuizing is voorzien van een indicatielamp die laat zien wanneer de accu oplaadt. Het laadstation wordt aan een muur of paal gemonteerd en kan worden gebruikt volgens een plug & play-principe.

Elk Eve Single S-Line oplaadpunt beschikt over een internetverbinding. Deze verloopt via ethernet met online gebruiksgegevens vanaf het Alfen managementsysteem of een vrij gekozen systeem van derden.

De Eve Single S-Line oplaadpunten zijn verkrijgbaar in de volgende configuraties:

Eve Single Pro-line

De Alfen Eve Single Pro-line is een compacte laadpaal met geavanceerde slimme functies en bestemd voor zowel zakelijk als thuisgebruik. De Alfen laadpalen van de Pro-line serie bevat een geïntegreerde stekkerhouder. Het kleurendisplay van de Eve Single Pro-line biedt een eenvoudige gebruikersinterface. De internetverbinding verloopt via GPRS/ethernet of via een vrij gekozen netwerk van derden.

De Eve Single Pro-line oplaadpunten zijn verkrijgbaar in de volgende configuraties:

Eve Double Pro-line

De Alfen Eve Double Pro-line is het vlaggenschip onder de autoladers en is bestemd voor semi-openbare ruimten, zoals bij bedrijven en supermarkten. De robuuste behuizing maakt deze laadpaal geschikt voor intensief gebruik en regelmatige wissels van gebruikers. Het laadstation kan aan een muur of paal worden bevestigd. Via het 7” full-colour beeldscherm wordt je als gebruiker door het laadproces geloodst.

De Eve Double Pro-line oplaadpunten zijn verkrijgbaar in de volgende configuraties:

 

Heeft u interesse in het installeren van een laadoplossing thuis of een zonnesysteem? Vraag dan nu vrijblijvend advies of een offerte aan!

Terug naar boven