Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
GRATIS dakscan  

Zonnepanelen in Leeuwarden

Bij Winstuitstroom.nl begrijpen we het belang van duurzame energie in Leeuwarden. Als echte Friezen kennen we onze regio, en dus ook Leeuwarden, door en door en zetten we ons in voor de promotie van groene energie. Ontdek waarom onze zonnepanelen de beste keuze zijn voor uw huis of bedrijfspand. En vooral: ontdek hoe jij tot honderden euro’s per jaar kan besparen doormiddel van zonnepanelen in Leeuwarden!

Doe nu de GRATIS dakcheck! >

Jouw zonnepanelen in Leeuwarden van lokale experts

Wat wij écht belangrijk vinden is eerlijkheid en kwaliteit. Dit is dan ook wat je altijd van ons kunt verwachten. Wij zullen je niet de duurste zonnepanelen proberen te verkopen als goedkopere beter bij je passen. We geloven namelijk enorm in de kracht van betrouwbaarheid en dat eerlijkheid zichzelf dubbel en dwars terug betaald.

Daarnaast werken we enkel en alleen met de beste merken zonnepanelen. Zo weten wij, maar vooral ook jij, zeker dat je altijd de beste kwaliteit krijgt.

Bij Winst uit Stroom stellen we graag een offerte op voor onze klanten, en wel een offerte zonder extra kosten. Naast het vakkundig installeren van de zonnepanelen in Leeuwarden en het aanpassen van de meterkast, hoort ook een nauwkeurige kostenraming bij onze dienstverlening. We begrijpen dat transparantie van essentieel belang is tijdens jouw overgang naar duurzame energie. Daarom garanderen wij een duidelijke en overzichtelijke offerte, zonder verrassingen achteraf.

Doe nu de GRATIS dakcheck! >

Opbrengst van Zonnepanelen in Leeuwarden

Het rendement van zonnepanelen kan sterk variëren en wordt beïnvloed door diverse factoren, zoals de ligging, hoek, schaduwval en het type paneel. Voor onze berekeningen in januari 2024 gaan we uit van 430wp panelen, met specifieke aandacht voor volledig zwarte uitvoeringen.

Voor een nauwkeurige inschatting van de opbrengst in Leeuwarden is het essentieel om de unieke kenmerken van de locatie mee te nemen. Een grondige inspectie ter plaatse helpt ons deze eigenschappen te beoordelen en te verwerken in onze berekeningen.

Over het algemeen mag je verwachten dat één zonnepaneel met een vermogen van 430wp ongeveer 370 kWh per jaar zal produceren. Hierbij wordt rekening gehouden met lokale zonuren, het gebruik van een stringomvormer en de schaduwwerking. Op basis hiervan kunnen we realistische verwachtingen scheppen voor de opbrengst van jouw zonnepanelen in het prachtige Leeuwarden. Ons team staat klaar om je te helpen deze factoren te optimaliseren, zodat je het maximale uit je zonne-energiesysteem kunt halen. Ontdek de mogelijkheden van duurzame energie in Leeuwarden met ons team van experts.

Doe nu de GRATIS dakcheck! >

Zonnepanelen installeren op hellende daken

Het installeren van zonnepanelen op hellende daken is een populaire en effectieve manier om duurzame energie op te wekken. Deze opstelling maakt gebruik van het schuine dakoppervlak om de zonnestralen op te vangen en om te zetten in elektriciteit. Wij bieden deze diensten aan voor de huiseigenaren van hellende daken in Leeuwarden. Met onze expertise en ervaring zorgen wij voor een vakkundige installatie die niet alleen bijdraagt aan milieuvriendelijke energieopwekking, maar ook aan kostenbesparingen op lange termijn. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt voor elk type dak en wij streven naar maximale efficiëntie en betrouwbaarheid. Kies voor zonnepanelen in Leeuwarden en investeer in een duurzame toekomst met Winst uit Stroom.

Doe nu de GRATIS dakcheck! >

Zonnepanelen installeren op platte daken

Het plaatsen van zonnepanelen op platte daken biedt een uitstekende mogelijkheid om duurzame energie op te wekken en te profiteren van de onbenutte ruimte op het dak van een gebouw. Deze installaties zijn populair geworden vanwege de meestal grote vrije ruimte die platte daken te bieden hebben. Het systeem is flexibel in te delen en kan zo om mogelijke obstakels heen geplaatst worden, zoals lichtstraten, airco’s, luchtbehandeling, enzovoort.

Er zijn verschillende manieren van plaatsing: oost-west en zuid zijn de meest voorkomende. Bij Winst uit Stroom bieden wij deze service aan voor eigenaren van platte daken in Leeuwarden. Met onze deskundigheid en ervaring verzorgen wij een professionele installatie die niet alleen bijdraagt aan milieuvriendelijke energieopwekking, maar ook aan langdurige kostenbesparingen. Onze oplossingen worden op maat gemaakt voor elk type dak en we streven naar maximale efficiëntie en betrouwbaarheid. Kies voor zonnepanelen op platte daken in Leeuwarden en investeer in een duurzame toekomst met Winst uit Stroom.

Doe nu de GRATIS dakcheck! >

Subsidies voor zonnepanelen in Friesland

Er zijn voor zonnepanelen in Friesland, en dus ook Leeuwarden, een aantal subsidies te krijgen. Omdat we ons kunnen voorstellen dat het wat onoverzichtelijk en lastig kan zijn om de juiste te vinden hebben we de verschillende subsidies voor zonnepanelen in Leeuwarden hieronder voor je op een rijtje gezet:

Als woningbezitter in Friesland kun je een Energiebespaarlening aanvragen via het Nationaal Warmtefonds. Met deze lening kunnen verschillende energiebesparende maatregelen worden gefinancierd, waaronder zonnepanelen. Op deze manier leen je op een verantwoorde en betaalbare manier als Fries burger, met een lage rente en een korting van 1%.

SNN, het Samenwerkingsverband Noord-Nederland, biedt mogelijk verschillende subsidies voor jouw zonnepanelensysteem. Hoewel er landelijk geen subsidie mogelijkheden zijn, zijn er op gemeentelijk niveau vaak opties te vinden in de Energiesubsidiewijzer van SNN.

Wil je meer informatie over het installeren van een laadoplossing en/of zonnesysteem in Friesland? Vraag dan nu vrijblijvend advies of een offerte aan!